دانلود تحقیق درمورد تصوير سازي شعر کودک
با دانلود تحقیق در مورد تصوير سازي شعر کودک در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق تصوير سازي شعر کودک را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق تصوير سازي شعر کودک ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد تصوير سازي شعر کودک
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:26 صفحه
قسمتی از فایل:
چکيده
پروژه من در ارتباط با تصوير سازي شعر کودکان بود ، به همين دليل در اين زمينه چه از لحاظ شعر کودک و چه در رابطه با تصوير سازي براي کودکان مطالعاتي داشتم که خلاصه از اين مطالعات را در اين تحقيق آورده ام ، تا با استفاده از اين ها بتوانم پروژه ي خود را به اتمام برسانم ، به طوري که براي استاد راهنما وخودم يک کار مفيد ورضايت بخش واز لحاظ اصولي کاري درست ومنطقي باشد.
قبل از اينکه چگونگي شروع وبه اتمام رسانيدن پروژه را توضيح بدهم ، کمي از تاريخچه ي تصوير سازي و اصول تصوير سازي کتاتهاي کودکان ونوجوانان که در
کتابهاي ديگر را جع به انها بحث شده است ، صحبت مي کنيم .
فهرست مطالب :
1- مقدمه
2- تاريخچه تصويرسازان در جهان
3- تاريخچه تصويرسازي در ايران
4- طبقه بندي انواع تصويرسازي
5- تصويرسازي
6- آشنايي با اهداف تصويرگري
7- مفهوم رنگ در تصويرگري
8- تصويرسازي کتابهاي کودکان و نوجوانان
9- روند کار پروژه تصويرسازي شعر کودک
مقدمه
امروزه به هر جا که نظر افکنيم مشاهده مي کينم که تصوير همه جا را احاطه کرده و نقش عمده اي را در ارتباطات بشهري به عمده دارد ، در واقع تصوير جزء لاينفک زندگي انسان مي باشد . در دنياي امروز فن ارتباط تصويري از اهميت فوق العاده برخوردار است . چو ن از طريق تصوير مفاهيم زيادي را مي توان در هر نقطه دنيا که با شيم بيان کرد و اين مسئله هيچ حد و مرزي را نمي شناسد . به همين دليل بايد با آموختن و شناسانده شدن ابعاد پنهان تصوير و درک مفاهيم پيچيده ان با دنياي پررمز و راز تصوير سازي آشنا شويم مخصوصاٌ0 تصوير سازي براي کودکان که خود از جايگاه ويژه اي برخوردر است و بايد در اين زمينه دقت عمل لازم را در نظر داشت ، زيرا کودکان موجوداتي لطيف و دوست داشتني با دنيايي مخصوص به خود هستند .
تاريخچه تصوير سازي
تاريخچه تصوير سازي در جهان
تصوير سازي در طول تاريخ جزء روايت گوي تصوير يا داستان پروازي تصوير نبوده است . آقا شروع داستان سرايي به صورت مکتوب خود با آغاز تمدن هاي اسطوره يي وپيدايش اشکال خط نوشتاري ( که قديمي ترين آن ها خطوط تصويري ،مانند خط هيروگليف مصري وخطوط ميخي باستان از قبيل خط سومري وعيلامي )
بوده است که به کمک آنها افسانه هاي اساطيدي درکتيبه هاي سنگي و مهرها يا پاپيروس نوشته مي شد .در خلاق تمام آن تصاوير داستان هايي در مورد خلقت جهان و انسان ، نيروهاي مافوق طبيعي وراز تولد و مرگ و جهان ماورا موجود بود که در پلان هاي داستاني به هم مربوط مي شدند .
آثار منظومي چون مقامات حديدي ، ورقه و گشاه ؛ کليله و دمنه و ديوان هاي اشعار چون شاهنامه ( که يک منظومه اشعار حماسي است ) و داستان هاي عاشقانه در منظومه هايي مثل حماسه نظامي که در اين ها تصاوير بيانگر مفاهيم داستاني موجود در اشعار ميشدن . سپس در دوره صد ساله اخير تصويرسازي معاصر در سبک هاي قهوخاني و سقاخانه اي ديگر بار داستان هاي حماسي شاهنامه در پرده سازي ها و حکايت هاي مذهبي مانند داستان هاي مربوط به واقعه کربلا به تصوير کشيده شدند .