دانلود تحقیق درمورد پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي
با دانلود تحقیق در مورد پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:6 صفحه
قسمتی از فایل:
اجراي سامانه «HACCP» در يك كارخانه نيازمند يك سيستم (GMP) مي باشد كه مهمترين نكات آن عبارتند از:
1- طراحي تأسيسات (طرح اوليه، جاده، طراحي سقف، كف و ديوارها، تهويه و ... )
2- بهداشت محيط كار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفوني كننده، شستشو كف و ... )
3- نابودسازي ضايعات (شستشو و ضد عفوني كردن، دفع مواد زانو و فاضلاب)
4- مبارزه با جانوران موذي (جوندگان، حشرات، پرندگان، انگل ها و ... )
5- بهداشت كاركنان (بهداشت فردي، معاينات پزشكي، رفتار عادات كاركنان)
6- بهداشت خط توليد (شرايط ماده خام، از بين بردن نقاط كور)
7- آموزش
اصول و مراحل طراحي سامانه «HACCP» در خط توليد رب گوجه فرنگي
بخش اول: پنج مرحله آماده سازي
1- تشكيل گروه :
در تشكيل گروه بايد از افراد آگاه درباره ويژگي هاي شيميايي، فيزيكي و خوراكي رب گوجه فرنگي و مراحل توليد آن در كار بهره گيري شود.
بهتر است اين گروه متشكل از كارشناسان رشته هاي گوناگون علوم باشد. (مانند: كارشناس علوم مهندسي، كارشناس خط توليد، كارشناس بهداشت، كنترل كيفي، تغذيه و سلامت، ميكروب شناسي و كارشناس شيمي مواد غذايي)
2- شرح و توصيف فرآورده و نحوه عرضه آن به بازار :
رب گوجه فرنگي از تغليظ كردن عصاره گوجه فرنگي بدست مي آيد كه ويژگي هاي آن عبارتست از : PH پائين، رنگ قرمز، پريكس 28% - 25% و داراي حدود 3% - 2% نمك مي باشد.
نحوه توزيع آن به صورت كنسرو شده در دو نوع نيم كيلويي و يك كيلويي مي باشد.