دانلود تحقیق درمورد ويژگيهاي آب
با دانلود تحقیق در مورد ويژگيهاي آب در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق ويژگيهاي آب را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق ويژگيهاي آب ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:6 صفحه
قسمتی از فایل:
يكي ديگر از ويژگيهاي غير معمولي آب آن است كه آب، برخلاف مواد ديگر، در هنگام منجمد شدن منبسط ميشود و حجمش افزايش مييابد. قاعده عمومي اين است كه ماده، خواه گاز يا مايع يا جامد باشد، هرچه سردتر شود، منقبض ميشود و حجمش كاهش مييابد. آب هم در دماهاي بالاتر از 4 درجه سلسيوس از اين قاعده پيروي ميكند، ولي هرچه دماي آن از 4 درجه سلسيوس كمتر شود، منبسط ميشود و حجمش افزايش مييابد. وقتي كه به حالت جامد يعني يخ در ميآيد بر حجم آن به اندازه يك يازدهم حجم اصلي افزوده ميشود. به سبب همين ويژگي است كه در زمستان لولههاي آب ميتركند و ديواره حوضها و استخرها ميشكنند، ولي اگر آب بر اثر يخ زدن منقبض ميشد يخ بر روي آب شناور نميماند. يخها به ته آب ميرفتند و كم كم درياها و اقيانوسها پر از يخ ميشدند. آن وقت، زندگي در درياها و اقيانوسها نابود ميشد. حتي شايد نخستين نشانههاي زندگي، كه گفته ميشود در آب آغاز شده است، پديد نميآمد.
يك ليتر آب [خالص] در دماي 4 درجه سلسيوس [و يك اتمسفر فشار] يك كيلوگرم جرم دارد. به بيان ديگر جرم حجمي آب در 4 درجه سلسيوس يك گرم بر سانتيمتر مكعب است. دانشمندان براي تعيين جرم حجمي مواد ديگر، جرم آنها را با جرم آب ميسنجند.
آب يكي از بهترين حلالها است و تقريبا هر مادهاي را ميتواند حل كند. آب روان سخت ترين سنگها را هم به تدريج حل ميكند و مواد حل شده را به درياها و اقيانوسها ميبرد. آب مواد غذايي موردنياز جانوارن را نيز حل ميكند. مواد غذايي موجود در خاك، پس از حل شدن در آب، به سلولهاي گياهان ميرسند و سبب رشد آنها ميشوند. غذاهايي هم كه انسان يا جانوارن ميخورند، پس از حل شدن در آب جذب سلولهاي بدن آنها ميشوند. جانداران ميتوانند آب مورد نياز خود را از هر نوع محلولي كه داراي آب باشد به دست آوردند.