دانلود تحقیق اهميت درجه بندي شير
0
8.3k
دانلود تحقیق اهميت درجه بندي شيرتعداد 40صفحه آموزشی ویژه شما دانشجویان گرامی بصورت ورد قابل ویرایش با تخفیف ویژه از وبسایت قابل دانلود می باشد
نام فایل:دانلود تحقیق اهميت درجه بندي شير
فرمت فایل :ورد
تعداد اسلاید ها: 40صفحه
قسمتی از فایل
دریافت
محصولات لبني به همان خوبي مواد طبيعي اي خواهند بود كه از آن تهيه مي شوند. دانش كارمندان لبنيات سازي از روشهاي ارزيابي و درك حسي از اهميت برخوردار است. تشخيص طعم بد و طعم مطلوب، بعلاوه دلايل احتمالي آن، سبب توانايي در توليد شير با كيفيت بالا و متعاقباً توليد محصولات لبني با كيفيت بالا خواهد شد.
درجه بندي شير:
· حس چشايي
· حس بويايي